29959
Książka
W koszyku
Kontynuacja bestsellerowej „Kuchni polskiej bez pszenicy“ oraz „Świąt bez pszenicy“. Ostatnia część bezpszennej i bezglutenowej trylogii polskich autorek, z przepisami na sylwestra i karnawał, tłusty czwartek i walentynki, spotkania w plenerze i rodzinne uroczystości. Na romantyczne kolacje i dziecięce przyjęcia. Na chłodne zimowe wieczory i letnie upały. Do wykorzystania przez cały rok i na każdą okazję! Pączki i faworki, trufle i eklerki, zdrowe potrawy z grilla, desery i dania dla dzieci, strrraszne propozycje halloweenowe, torty tradycyjne i nieszablonowe, zakrapiane karnawałowe szaleństwa oraz mnóstwo prostych pomysłów na słodko i wytrawnie. Ciastka, ciasta, muffinki, lody, puddingi, pierogi, kluski, naleśniki, zupy, bułki i chleby oraz kolejna duża porcja przydatnych przepisów podstawowych. Większość zamieszczonych w książce dań i deserów doskonale wpasowuje się w menu całoroczne.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Filii W Bujakowie
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej